یکشنبه 12 مهر 1405 - Sun 04 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 160642
تاریخ انتشار: 27/آبان/1398 - 11:47
سردار سلیمانی در نشست خبری:

عوامل اصلی آشوب‌ها دستگیر شدند/ ۶هزار پروژه عمرانی رونمایی می‌شود

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه عوامل اصلی آشوب‌ها شناسایی و دستگیر شده اند، گفت: آمریکایی‌ها هیچگونه موفقیتی در این موضوع نداشتند و یک شکست دیگر بر کارنامه آنها افزوده شد

عوامل اصلی آشوب‌ها دستگیر شدند/ ۶هزار پروژه عمرانی رونمایی می‌شود

سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نشست خبری که صبح امروز دوشنبه ۲۷ آبان برای تشریح برنامه های این سازمان به مناسبت هفته بسیج در ستاد فرماندهی سازمان بسیج برگزار شد، گفت: پنج آذر امسال همزمان است با چهلمین سالگرد صدور فرمان امام خمینی (ره) برای تاسیس بسیج که مردم در این مدت به خوبی با خدمات بسیج آشنا هستند.

وی بسیج را را گسترده ترین شبکه مردمی کشور در خدمت به مردم دانست و گفت: بسیج امروز الگویی برای محور مقاومت شده است و حضور مردم در بسیج به تحقق مردم سالاری دینی کمک بسیاری می کند.

رئیس سازمان بسیج با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب  اسلامی گفت: بیانیه گام دوم سندی راهبردی برای تکمیل موفقیت ها و کامیابی ها و تسخیر قلل پیشرفت و توسعه کشور است.

سردار سلیمانی تحقق بیانیه گام دوم انقلاب  اسلامی را یکی از اهداف بسیج مستضعفین دانست و گفت: امسال چهلمین سالگرد صدور فرمان امام خمینی ره برای تشکیل بسیج همزمان شده با بیانیه گام دوم  اسلامی که بسیج حرکت پویا و موثر در این عرصه را وظیفه خود می داند.

وی با بیان اینکه شعار هفته بسیج امسال بسیج چهل سال خدمت ، جهاد و شهادت است افزود: تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در روز پنجشنبه اولین برنامه هفته بسیج محسوب می شود، همچنین اجتماع بسیجیان در حرم مطهر امام(ره) و گل باران قبور شهدا و حضور گسترده در مصلی های نماز جمعه و تشکیل میزهای خدمت به مردن و سخنرانی در پیش از خطبه های نماز جمعه سراسر کشور از جمله برنامه های ما است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: رونمایی از سامانه بر خط ناب در بستر اینترنت برای بسیجیان فعال از دیگر برنامه های ما در هفته بسیج است، همچنین همایش چهار هزار نفری خواهران در تهران برگزار و از بانوان برگزیده تحلیل می شود.

سردار سلیمانی اضافه کرد: تجلیل از پیشکسوتان بسیجی و حضور و بازدید مسئولان از پایگاه های بسیج و برگزاری نشست های برای تبین مسائل روز دیگر برنامه های ما در هفته بسیج است، همچنین گشت های رضویان برای امنیت محله های برگزار می شود.

وی اعلام کرد: در هفته بسیج ۶ هزار پروژه عمرانی محرومیت زدایی رو نمایی می‌شود.

رئیس سازمان بسیج افزود: موضوع حوادث اخیر به دو بخش تقسیم می‌شود، بخش اعتراض مردم به شیوه اجرای سهمیه بندی و افزایش قیمت به روش های مختلف بیان شد. ما کشور آزادی هستیم و مردم آزاد هستند که اعتراض خود را بیان کنند، در صبح شنبه مردم اعتراضات خود را به صورت مسالمت آمیز بیان کردند اما در عصر روز شنبه یکسری آشوب ها و نا آرامی ها به وجود آمده که با حمایت دشمنان انقلاب اسلامی همراه بود.

سردار سلیمانی گفت: دشمنان انقلاب اسلامی سعی کردند از این آشوب‌ها به نفع خود استفاده کنند، اما با هوشیاری مردم، آمریکایی‌ها و دشمنان ملت مانند منافقین نتوانستند به اهداف خود برسند. این ناامنی‌ها و آشوب‌ها سختی های را برای مردم ایجاد کرد اما نیروهای امنیتی با آرامش با آنها برخورد کرد، البته دشمنان ما در سال ۹۷ می‌خواستند این آشوب ها را در کشور ایجاد کنند که با هوشیاری مردم نتوانستند به اهداف خود برسند.

سردار سلیمانی در باره اوضاع و شرایط فعلی کشور و روند آشوب ها، گفت: دیروز شرایط نسبتا خوبی را در سراسر کشور داشتیم و امروز هم شرایط بسیار خوب است، بخش‌های قابل توجهی از افرادی که این تحرکات را داشتند شناسایی شده‌اند. در این آشوب‌ها به بخش‌های دولتی و خصوصی آسیب هایی وارد شد که مطلوب مردم نیست و خود مردم با انها برخورد کردند.

وی با بیان اینکه عوامل اصلی آشوب‌ها شناسایی و دستگیر شده اند، گفت: آمریکایی‌ها هیچگونه موفقیتی در این موضوع نداشتند و یک شکست دیگر بر کارنامه آنها افزوده شد، البته ما راضی نیستیم کوچکترین آسیبی به فردی درکشور وارد شود، نیروهای امنیتی نیز طی این چند روز همواره با طمانینه و آرامش با معترضان واقعی رفتار کردند.

رئیس سازمان بسیج در ادامه در خصوص واکنش بسیج به این آشوب‌ها و حمایت از نیروی انتظامی برای مقابله با آشوبگران گفت: بسیج به عنوان نیروی مردمی پشتوانه تمام دستگاه‌های نظام است، تشکیلات و شبکه‌های مردمی در امتداد مسئولیت‌های دستگاه مسئول قرار می‌گیرند و در جاهایی که نیروی انتظامی نیاز به کمک داشته باشد ما آماده کمک به آنها هستیم.

وی افزود: کمک‌های بسیج بیشتر جنبه مردمی و پیشگیری و رایزنی دارد، بسیج مستقر در ادارات نیز از اماکن دولتی حفاظت کردند.

 

منبع : مهر

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما